KONYA / KARAPINAR - Karapınar İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda Karapınar İlçe Müftülüğü ile iletişime geçilerek 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizin " Evine En Yakın Camii´ de" Sabah ve yatsı namazlarında bir hafta boyunca müezzinlik yapması ( Ezan ve Kamet Okuma ,Kuran-ı Kerim Tilaveti ) faaliyetini içeren projemize 5. Ve 6. Sınıf erkek öğrenciler de dahil edilerek veli bilgilendirmeleri yapılmış olup öğrencilerimiz camiilerde yapacakları bir haftalık müezzinlik öncesi Okulumuz Din kültürü öğretmenlerince okulumuz mescidinde uygulamalı olarak hazırlanmaktadırlar. GENÇ BİLAL´ LER YETİŞİYOR isimli bu uygulamamız Haziran ayına kadar devam edecek olup öğrencilerin yetiştirilmesi, takip ve devamı okulumuz meslek dersleri öğretmenleri tarafından yapılacaktır.